Informácie o spracovaní osobných údajov | RužovýSlon.sk

Zapojte sa do nášho vernostného programu a získajte zľavy a výhody!

0
Košík
Váš košík zatiaľ neobsahuje žiadne vzrušenie.

Nie je to škoda? Pokiaľ potrebujete poradiť, využite našu poradňu
alebo nám rovno zavolajte na +421 277 270 005.

Cena dopravy
Express One – kuriér
3,99 €
GLS – kuriér
4,49 €
Zásielkovňa – osobný odber
2,99 €
Zásielkovňa – Packeta domov
3,99 €

Doprava zadarmo pri nákupe nad 60 €.

Menu
Menu
Informácie o spracovaní osobných údajov

Informácie o spracovaní osobných údajov

Zásady ochrany osobných údajov Ružový slon s.r.o.

Spoločnosť Ružový slon, s. r. o., vykonáva spracovanie vašich osobných údajov, pretože je to nevyhnutné pre výkon zmluvy s vami ohľadom predaja tovaru (alebo pre prijatie opatrenia pred uzatvorením takej zmluvy) a plnenie verejnoprávnych povinností.

Vážime si vášho súkromia, preto s vašimi osobnými údajmi, ktoré od vás získame, nikdy neobchodujeme. Použijeme ich len v rámci plnenia zmluvy – kvôli preprave tovaru, informovaniu o vybavovaní objednávky a v komunikácii medzi nami. Po objednávke sa vás opýtame, či chcete ohodnotiť pomôcky a ako ste boli s nákupom spokojní. Ak budete chcieť, pošleme pár tipov k vašim a súvisiacim pomôckam.

Spracovanie osobných údajov pri objednávke tovaru

1. Spoločnosť Ružový slon, s. r. o., so sídlom Výstavní 1928/9, 702 00 Ostrava-Moravská Ostrava, IČO: 286 42 317, zapísaná na Krajskom súde v Ostrave, oddiel C, vložka 36400 (ďalej len „predávajúci“, „my“ alebo „správca“) spracúva v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46 / ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len „nariadenie“ ), vaše nasledujúce osobné údaje:

  • meno, priezvisko
  • e-mailovú adresu
  • telefónne číslo
  • IČO/DIČ
  • adresu/sídlo
  • údaje o objednávke

2. Vyššie uvedené osobné údaje je nutné spracovať pre odbavenie objednávok a ďalšie plnenie zo zmluvy, ak medzi vami a nami dôjde k uzavretiu kúpnej zmluvy. Takéto spracovanie osobných údajov umožňuje čl. 6 ods. 1 písm. b) nariadenia – spracovanie je nevyhnutné pre výkon zmluvy.
Tieto údaje spracovávame rovnako za účelom evidencie zmluvy a prípadného budúceho uplatnenia a obranu práv a povinností zmluvných strán.
Uchovanie a spracovanie osobných údajov je na vyššie uvedený účel po dobu 10 rokov od realizácie poslednej časti plnenia podľa zmluvy, ak nepožaduje iný právny predpis uchovanie zmluvnej dokumentácie po dobu dlhšiu. Takéto spracovanie je možné na základe čl. 6 ods. 1 písm. c) a f) nariadenia – spracovanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti a na účely našich oprávnených záujmov.

3. Na e-mailovú adresu, prípadne telefónne číslo vám môžu byť zasielané novinky a iné obchodné správy, tento postup umožňuje § 7 ods. 3 zákona č.480/2004 Zb. o službách informačnej spoločnosti, ak ho neodmietnete. Tieto oznámenia možno kedykoľvek akýmkoľvek spôsobom – napríklad zaslaním e-mailu alebo preklikom na odkaz v obchodnom oznámení – odhlásiť.

4. Spracovanie osobných údajov je vykonávané nami, teda správcom osobných údajov. Osobné údaje pre nás spracovávajú tiež dopravcovia či iné prepravné služby, ktorým vaše osobné údaje odovzdávame v nevyhnutnom rozsahu, ktorý je nutný na doručenie tovaru, poskytovatelia hodnotiacich služieb (napr. nákupný portál Heureka.cz), ktorým sú vaše osobné údaje predávané v minimálnom rozsahu , ktorý je nutný na uskutočnenie hodnotenia, poskytovatelia platobných brán, ktorým sú vaše osobné údaje predávané v minimálnom rozsahu, ktorý je nutný na umožnenie úhrady objednávky a ďalej nasledujúci spracovatelia alebo tretie strany:

  • Poskytovateľ softvéru: 
    • Shopsys s.r.o., Targito.com s.r.o.,  VSHosting s.r.o., WEDOS Internet, a.s., AVANTRO s.r.o., Luigi's Box, s.r.o., Mailnatives s.r.o., ProfiSMS, s.r.o., Lead Media s.r.o., Getwebcraft Limited, Zoho Corporation Pvt. Ltd.
  • Ďalšími príjemcami vašich osobných údajov budú: 
    • Slovenská pošta š.p. (Doprava tovaru) IČO 47114983, Packeta s.r.o. (Doprava tovaru) IČO 03672395, PPL CZ s.r.o. (Doprava tovaru) IČO 25194798, ExpressOne s.r.o. (Doprava tovaru) IČO 31342621, GLS s.r.o. (Doprava tovaru) IČO 26087961, GoPay s.r.o. (Finančné služby) IČO 26046768, FIO banka a.s. (Finančné služby) IČO 61858374, Supportbox s.r.o. (On-line komunikácie – chat) IČO 27480381, Heuréka Shopping s.r.o. (Služba Overené zákazníkmi) – IČO 02387727.

5. Osobné údaje nebudú odovzdané do tretích krajín mimo EÚ.

6. Ako správca osobných údajov nemáme osobu tzv. povereníka. Možno nás kontaktovať na emailovej adrese ahoj@ruzovyslon.sk.

Spracovanie údajov pri odoslaní dotazu cez kontaktný formulár

1. V prípade vašej otázky alebo dopytu tovaru prostredníctvom kontaktného formulára spracovávame vaše nasledujúce osobné údaje:

  • meno a priezvisko
  • emailovú adresu
  • text správy

2. Meno, priezvisko, emailovú adresu a telefón je nutné spracovať na vytvorenie ponuky tovaru, rokovania o tejto ponuke alebo za účelom odpovede na vami položenú otázku. Takéto spracovanie umožňuje čl. 6. ods. 1 písm. b) nariadenia. Tieto osobné údaje budeme spracovávať po dobu rokovania o uzavretí zmluvy medzi vami a nami, najdlhšie 1 rok od vášho dopytu, pokiaľ nám neudelíte súhlas na ďalšie spracovanie.

Spracovanie údajov pri registrácii do účtu

1. V prípade vašej registrácie účtu spracovávame vaše nasledujúce osobné údaje:

  • prezývku
  • emailovú adresu

2. Prezývku a emailovú adresu je nutné spracovať na umožnenie registrácie používateľského účtu a na jeho administráciu. Takéto spracovanie je možné na základe vášho súhlasu a umožňuje ho článok. 6. ods. 1 písm. a) nariadenia.
Tieto osobné údaje budeme spracovávať po dobu vášho aktívneho používania účtu a ďalej prípadne 5 rokov od realizácie posledného nákupu, najmenej však po dobu 5 rokov od založenia účtu.

Spracovanie údajov účastníkov výberového konania

1. V rámci výberového konania budeme spracovávať vaše osobné údaje s cieľom vybrať vhodného kandidáta a dohodnúť pracovnú zmluvu. Spracovanie osobných údajov uvedených v životopisoch sa uskutoční v súlade s článkom 6 ods. 1 písm. B) nariadenia GDPR zákonným spôsobom, a to iba v nevyhnutne potrebnom rozsahu. Medzi tieto údaje patria:

  • meno a priezvisko,
  • dátum narodenia,
  • bydlisko,
  • e-mailová adresa,
  • dosiahnuté vzdelanie a doterajšie pracovné skúsenosti.

2. Vaše osobné údaje budeme spracovávať iba po dobu výberového konania, t. j. max. 6 mesiacov. Dostatočne zabezpečíme ich ochranu a nebudeme ich odovzdávať inej fyzickej či právnickej osobe.

3. Uchovanie osobných údajov kvôli možnej budúcej ponuke zamestnania prebehne iba s vedomým súhlasom uchádzača, a to na dobu maximálne jedného roka od prijatia žiadosti o miesto.

Spracovanie cookies pri návšteve webovej stránky ruzovyslon.cz

1. Správca osobných údajov, ako prevádzkovateľ webovej stránky www.ruzovyslon.cz používa na tejto webovej stránke súbory cookies, ktoré sú tu použité na účely:

  • meranie návštevnosti webových stránok a vytváranie štatistík týkajúcich sa návštevnosti a správania návštevníkov na webových stránkach
  • fungovanie webových stránok
  • prispôsobenie reklamy na mieru a jej zacielenie

2. Zber cookies za účelom merania návštevnosti a vytváranie štatistík môže byť považovaný za spracovanie osobných údajov. Takéto spracovanie je možné na základe zákonného dôvodu – nášho oprávneného záujmu, a umožňuje ho čl. 6 ods. 1 písm. f) nariadenia.

3. Cookies pre cielenie reklamy sú spracovávané na základe vášho súhlasu. Súhlas udeľujete na dobu, ktorá je uvedená ďalej pri jednotlivých marketingových cookies. Súhlas so zbieraním údajov súborov cookies na marketingové účely možno vziať kedykoľvek späť, a to pomocou zmeny nastavenia príslušného internetového prehliadača.

4. Webové stránky možno používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu – tento režim je možný buď nastaviť v rámci nastavenia prehliadača, alebo je možné vzniesť proti takémuto zberu na základe nášho oprávneného záujmu námietku podľa čl. 21 nariadenia, zaslaním emailu na adresu ahoj@ruzovyslon.sk. Vaša námietka bude vyhodnotená bezodkladne. Cookies nevyhnutné pre funkčnosť webu budú uchované len po dobu nevyhnutne nutnú pre fungovanie webu.

5. Ak podá námietku proti spracovaniu technických cookies potrebných pre fungovanie webových stránok, nemožno v takom prípade zaručiť plnú funkčnosť a kompatibilitu webových stránok.

6. Cookies, ktoré sa zberajú na účel merania návštevnosti webu a vytvárania štatistík týkajúcich sa návštevnosti a správania návštevníkov na webe, sú posudzované v podobe hromadného celku a v anonymnej podobe, ktorá neumožňuje identifikáciu jednotlivca.

7. Cookies sú ukladané po dobu, ktorá je uvedená ďalej pri jednotlivých typoch cookies.

8. Zhromaždené cookies súbory sú spracované ďalšími spracovateľmi: službou Google Analytics, prevádzkovanou spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Zozbierané cookies súbory sú následne spracované spoločnosťou Google Inc. v súlade so Zásadami ochrany súkromia, dostupnými na google stránkach.

Vaše práva?

Vezmite, prosíme, na vedomie, že podľa nariadenia máte právo:

  • Zrušiť kedykoľvek zasielanie obchodných informácií alebo vziať udelené súhlasy späť
  • Vzniesť námietku proti spracovaniu na základe nášho oprávneného záujmu
  • Požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame, požadovať kópiu spracúvaných osobných údajov
  • Požiadať nás o prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť, alebo požadovať obmedzenia spracovania
  • Požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov, vymazanie vykonáme, pokiaľ to nebude v rozpore s platnými právnymi predpismi alebo našimi oprávnenými záujmami
  • Na prenosnosť údajov, pokiaľ sa jedná o automatizované spracovanie na základe súhlasu alebo z dôvodu plnenia zmluvy
  • Na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že vaše práva podľa nariadenia boli porušené v dôsledku spracovania vašich osobných údajov v rozpore s týmto nariadením
  • Podať sťažnosť na Úrade na ochranu osobných údajov

Heureka dotazník

Vašu spokojnosť s nákupom zisťujeme prostredníctvom e-mailových dotazníkov v rámci programu Overené zákazníkmi, do ktorého je náš e-shop zapojený. Tie vám zasielame zakaždým, keď u nás nakúpite, pokiaľ v zmysle § § 62 zák. č. 351/2011 Z. z. o elektronických komunikáciách, v znení neskorších predpisov neodmietnete zasielanie elektronickej pošty na účely priameho marketingu. Spracúvanie osobných údajov na účely zaslania dotazníkov v rámci programu Overené zákazníkmi vykonávame na základe nášho oprávneného záujmu, ktorý spočíva v zisťovaní vašej spokojnosti s nákupom u nás. Na zasielanie dotazníkov, vyhodnocovanie vašej spätnej väzby a analýz nášho trhového postavenia využívame sprostredkovateľa spracúvania, ktorým je prevádzkovateľ portálu Heureka.sk tomu na tieto účely môžeme odovzdávať informácie o kúpenom tovare a vašu e-mailovú adresu. Vaše osobné údaje nie sú pri zasielaní e-mailových dotazníkov odovzdané žiadnej tretej strane na jej vlastné účely. Proti zasielaniu e-mailových dotazníkov v rámci programu Overené zákazníkmi môžete kedykoľvek vyjadriť námietku odmietnutím ďalších dotazníkov pomocou odkazu v e-maile s dotazníkom. V prípade vašej námietky vám dotazník nebudeme ďalej zasielať.

Naše webové stránky ruzovyslon.sk (ďalej len „web“) používajú cookies a ďalšie súvisiace technológie (na uľahčenie sú všetky technológie označované ako „cookies“). Cookies tiež vkladajú tretie strany, ktoré sme zapojili.

Čo sú cookies?

Cookies sú krátke dátové informácie, ktoré sú odoslané spolu so stránkami tohto webu a uložené prehliadačom na pevný disk počítača alebo do iného zariadenia. Informácie v nich uložené môžu byť vrátené našim serverom alebo serverom príslušných tretích strán počas následnej návštevy webu.

Čo sú skripty?

Skript je časť programového kódu, ktorý slúži na to, aby naše webové stránky fungovali správne a interaktívne. Tento kód je spustený na našom serveri alebo na vašom zariadení.

Čo je webový maják/beacon/merací pixel?

Webový maják (beacon alebo merací pixel) je malý, neviditeľný kus textu alebo obrázku na webe, ktorý sa používa na jednoduché sledovanie prevádzky na webe. Na tento účel sú rôzne dáta o vás používané ako parametre pri komunikácii pomocou týchto technológií.

Cookies

Technické alebo funkčné cookies

Niektoré cookies zaisťujú, že určité časti webu fungujú správne a že vaše používateľské preferencie nevyhnutné pre základné fungovanie webu zostávajú známe. Umiestnením funkčných cookies uľahčujeme návštevu nášho webu. Týmto spôsobom nemusíte pri návšteve webu našich webových stránok opakovane zadávať rovnaké informácie a napríklad položky v nákupnom košíku nezmiznú počas používania webu. Tieto cookies môžeme umiestniť bez vášho súhlasu a ani ich nemôžete odmietnuť.

Analytické cookies

Analytické cookies využívame na optimalizáciu webu pre našich používateľov. Vďaka nim získavame prehľad o návštevnosti, ich zdrojoch a spôsobe používania týchto webových stránok. Povolenie používania analytických cookies nám pomáha zlepšovať web a vyhodnocovať funkčnosť našich marketingových snáh. ​ Na využitie analytických cookies potrebujeme váš súhlas, ktorý nám môžete udeliť prostredníctvom vyskakovacieho okna (cookies lišty).

Marketingové cookies

Marketingové cookies sú cookies, alebo akákoľvek iná forma miestneho úložiska, ktoré sa používajú na vytváranie používateľských profilov na zobrazovanie reklamy alebo vyhodnocovanie správania používateľa na tomto webe, alebo na niekoľkých weboch na podobné marketingové účely. Tieto cookies umožňujú nám a našim partnerom predovšetkým správne zacieliť reklamu a vďaka tomu vám nezobrazovať nerelevantné ponuky. ​Na využitie marketingových cookies potrebujeme váš súhlas, ktorý nám môžete udeliť prostredníctvom cookies lišty.

Doba spracovania cookies

Dĺžka doby spracovania cookies záleží na ich type. Spracovanie technických alebo funkčných cookies sa ukončuje vždy po skončení vašej relácie, teda spravidla po tom, čo zatvoríte prehliadač. Cookies, ktoré sa využívajú na základe vášho súhlasu, spracovávame počas platnosti súhlasu pre danú cookie alebo do vášho odvolania súhlasu.

Cookies používané na našom webe

Funkčné Cookies

  • Google Tag Manager
    • Google Tag Manager využívame na spúšťanie analytických a marketingových kódov podľa vybraných preferencií návštevníka. Google Tag Manager typicky cookies nevyužíva, ale v niektorých prípadoch si ukladá identifikáciu pôvodného zdroja návštevy, ktorú môžu využiť ďalšie Google služby po súhlase s patričnou cookies politikou.
    • Cookies     Kategória     Ďalšie info     Expirácia  
      _ga_*     Funkčné              
  • Foxentry
    • Foxentry využívame na chytré našepkávanie, opravu krstných mien, doručovacích adries a názvov firiem v nákupnom košíku. Pomáhame vyplniť našim zákazníkom objednávky rýchlejšie.
    • Cookies     Kategória     Ďalšie info     Expirácia  
      foxentryCache___*     Funkčné     LocalStorage        
      foxentry-geo     Funkčné     3rd party        
      SERVERID     Funkčné     3rd party        
      _ga     Funkčné     3rd party      
  • Luigi’s Box
    • Luigi’s Box Search využívame na vyhľadávanie poháňané umelou inteligenciou. Pomáhame zákazníkom nájsť, čo hľadajú. Osobné údaje našich zákazníkov nezbierame. Efektivitu vyhľadávania zaisťujú anonymizované dáta o interagovaní používateľov s e-shopom – kliky, vyhľadávanie, obsah nákupného košíka atď.
    • Cookies     Kategória     Ďalšie info     Expirácia
      _lb     Funkčné            
      _luigis_session     Funkčné     3rd party      
      hl     Funkčné     3rd party      
      lbx_ac_easystorage     Funkčné     SessionStorage      
      luigis.env*     Funkčné     SessionStorage      
  • Getsitecontrol
    • Getsitecontrol využívame na zobrazenie vyskakovacích okien a informačných líšt, návštevníkom stránok zobrazujeme naše zaujímavé akcie alebo iné dôležité prevádzkové oznámenia. Osobné údaje našich zákazníkov nezbierame. Do preferencií kampane ukladáme, že sa danému návštevníkovi už nemá zobraziť znova.
    • Cookies   Kategória   Ďalšie info   Expirácia
      _gs   Funkčné        
      _gu   Funkčné        
      _gw   Funkčné        
  • SupportBox
    • SupportBox je náš online predajný asistent, ktorý je pre nás kľúčový v online komunikácii a predajnej podpore návštevníkov e-shopu. Vďaka supportboxu dokážeme v reálnom čase obratom zodpovedať množstvo otázok.
    • Cookies Kategórie Ďalšie info Exspirácia
      supportbox_chat_id Funkčné   7 dní
      supportboxTrigger_* Funkčné LocalStorage  
      supportboxChat_* Funkčné LocalStorage  
  • Ďalšie cookies
    • Niektoré funkcie nášho webu využívajú cookies na uloženie preferencií.
    • Cookies     Kategória     Ďalšie info     Expirácia
      age-cookie     Funkčné     Overenie veku      
      PHPSESSID     Funkčné     Súbor cookie relácie      
      cc_cookie     Funkčné     Nastavenie cookies politiky      

Analytické cookies

  • Google Universal Analytics
    • Google Universal Analytics využívame na analýzu návštevnosti nášho webu, zdrojov, z ktorých návštevníci na náš web prišli a základných technických informácií o zariadeniach, ako je napríklad typ prehliadača alebo rozlíšenie obrazovky, aby sme mohli zlepšovať funkcie a výkon webu. Google Universal Analytics máme nastavený tak, aby vykonával anonymizáciu IP adresy a rešpektoval vybranú politiku cookies. Ovládanie cez GTM.
    • Cookies     Kategória     Ďalšie info     Expirácia
      _ga     Analytické            
      _gcl     Analytické            
      _gid     Analytické            
      *     Analytické     3rd party      
  • Google Analytics 4
    • Google Analytics 4 využívame na analýzu návštevnosti nášho webu, zdrojov, z ktorých návštevníci na náš web prišli a základných technických informácií o zariadeniach, ako je napríklad typ prehliadača alebo rozlíšenie obrazovky, aby sme mohli zlepšovať funkcie a výkon webu. Google Analytics máme nastavený tak, aby vykonával anonymizáciu IP adresy a rešpektoval vybranú politiku cookies. Ovládanie cez GTM.
    • Cookies Kategória Ďalšie info Expirácia
      _ga Analytické    
      _gcl Analytické    
      _gid Analytické    
      * Analytické 3rd party  
  • Dognet
    • Dognet je systém založený na propagácii produktov Ružového slona prostredníctvom stránok affiliate partnerov, ktorí za to dostávajú podiel (províziu) z predaja. Meranie konverzií prebieha na ďakovacej stránke košíka. Ovládanie cez GTM.
    • Cookies     Kategória     Ďalšie info     Expirácia
      PAPVisitorId     Analytické     LocalStorage      
      PAPAffiliateId     Analytické            

Marketingové cookies

  • Sklik
    • Sklik je jedným z našich marketingových kanálov, ktorý nám umožňuje zobrazovať reklamy vo vyhľadávači Seznam.cz a partnerských službách. Ovládanie cez GTM.
    • Cookies     Kategória     Ďalšie info     Expirácia
      __gfp_64b     Marketingové     3rd party      
      sid     Marketingové     3rd party      
      ds     Marketingové     3rd party      
      szncmpone     Marketingové     3rd party      
      ftxt_pref     Marketingové     3rd party      
      sznrus     Marketingové     3rd party      
      szncsr     Marketingové     3rd party      
      WeatherLocality     Marketingové     3rd party      
      cmppersisttestcookie     Marketingové     3rd party      
      euconsent-v2     Marketingové     3rd party      
      ftxt_geo     Marketingové     3rd party      
      lps     Marketingové     3rd party      
      ps     Marketingové     3rd party      
  • Mailocator
    • Mailocator je platforma pre optimalizáciu zákazníckej cesty na zvýšenie vašich tržieb. Umožňuje získavanie e-mailov od zákazníkov a zvyšovanie predaja. Mailocator žiadne osobné dáta nezbiera ani nezhromažďuje, všetky dáta sú v reálnom čase odovzdávané poskytovateľovi (nástroj Targito) a na strane nástroja Mailocator sa drží len anonymný hash pre potreby súhrnných štatistík, nástroj Mailocator si nijako neukladá dáta typu e-mailovej adresy a k nej niečo priradené...
    • Cookies Kategórie Ďalšie info Exspirácia
      mlctrfv Marketingové LocalStorage  
      mlctrhc Marketingové LocalStorage  
      mlctr* Marketingové LocalStorage  
  • Targito
    • Targito je jedným z našich marketingových kanálov, ktorý nám umožňuje posielať automatizované e-mailingové kampane. Ovládanie cez GTM.
    • Cookies     Kategória     Ďalšie info     Expirácia
      trgd     Marketingové            
      trgid     Marketingové            
      trgm     Marketingové            
      uuid     Marketingové     3rd party      

Súhlas

Keď prvýkrát navštívite náš web, ukážeme vám vyskakovacie okno (cookies lištu) s vysvetlením služieb a technológií, ktoré na tomto webe využívajú cookies. Kliknutím na príslušné tlačidlo či textový odkaz vyjadrujete svoj súhlas alebo nesúhlas s používaním vybraných kategórií cookies a súvisiacich technológií opísaných vo vyskakovacom okne a v týchto zásadách o spracovaní cookies. Používanie cookies môžete tiež kompletne zakázať pomocou svojho prehliadača, ale majte na pamäti, že naše webové stránky potom nemusia fungovať správne.

Svoju voľbu ohľadom cookies môžete samozrejme kedykoľvek neskôr aj zmeniť. Pokiaľ by ste chceli svoje predvoľby upraviť, môžete tak urobiť tu.

Povolenie/zakázanie a odstránenie cookies

Pomocou internetového prehliadača môžete automaticky alebo ručne mazať cookies. Môžete tiež určiť, že niektoré cookies nemusia byť umiestnené. Ďalšou možnosťou je zmeniť nastavenie internetového prehliadača tak, aby sa vám pri každom uložení cookies zobrazila správa. Ďalšie informácie o týchto možnostiach nájdete v Pomocníkovi vášho prehliadača.

Vezmite, prosím, na vedomie, že náš web nemusí fungovať správne, pokiaľ sú deaktivované všetky cookies. Pokiaľ cookies zmažete vo svojom prehliadači, budú znovu umiestnené po vašom súhlase, keď znovu navštívite náš web.

Potrebujete sa na niečo spýtať?

V prípade otázok alebo komentárov ohľadom našich zásad, týkajúcich sa cookies, nás, prosím, kontaktujte pomocou nasledujúcich kontaktných údajov:

Prevádzkovateľ (sídlo):
Růžový slon s.r.o.
Výstavní 1928/9,
702 00 Moravská Ostrava, Česká Republika,
IČ: 28642317,
DIČ: CZ28642317,
vedená na registrovom súde v Ostrave č.C36400.

Kontaktná adresa : (poštovná adresa):
Růžový slon s.r.o.
U Nádraží 1204/2a
736 01 Havířov-Šumbark, Česká Republika
mail: ahoj@ruzovyslon.sk
tel: +421 277 270 005 (SK)

Objavujeme tie najlepšie produkty, ktoré sami testujeme, doslova!

Diskrétna doprava zadarmo nad 60 Eur
90 dní na bezplatné vrátenie
Všetko na sklade, zajtra doručíme

Diskrétna doprava zadarmo nad 60 Eur
90 dní na bezplatné vrátenie
Všetko na sklade, zajtra doručíme

1 145 vlastných videí
Kamila, Verča a Dominika
ťa prevedú svetom sexu

1 145 vlastných videí
Kamila, Verča a Dominika
ťa prevedú svetom sexu

36 249 používateľských recenzií
Tisíce príbehov pre tvoju inšpiráciu

36 249 recenzií
Tisíce reálnych príbehov

1 457 starostlivo vybraných produktov
Len tie, ktoré sami používame

1 457 vybraných hračiek
Ktoré sami používame